WERKWIJZE


Leuk! Je hebt interesse in een geïllustreerd familieportret. Daar kan voor gezorgd worden.

Hoe ga ik te werk?

Vertel me wie je op je familieportret wenst. Moeten er huisdieren bij? Met hoeveel zijn jullie? Stuur me enkele foto’s door. Heb je een gezinsfoto? Super! Heb je dat niet, geen probleem! Op basis van meerdere losse foto’s kom ik al een heel eind verder.

Om de verhoudingen te respecteren op mijn tekening vraag ik wel een snelle foto van jullie als gezin naast elkaar of met de kindjes op de arm. Deze hoeft helemaal niet jullie mooiste foto te zijn, ik zorg er wel voor dat jullie allemaal mooi op de illustratie staan en in de “lens” kijken. Je kan deze dus perfect met de zelfontspanner trekken. De juiste verhoudingen aanhouden zorgt ervoor dat de herkenbaarheid van elk gezinslid alleen nog maar groter wordt.

Heb je een favoriet kledingstuk, oorbellen, ketting of andere typerende elementen en wens je die mee te verwerken in de tekening? dat kan allemaal! Vertel het me in je mail en ik zorg ervoor.

Bij interesse in een familieportret illustratie maak ik een voorschotfactuur op. Eens ik de betaling hiervan ontvangen heb begin ik voor jou te tekenen. Je zal eerst een schets ter goedkeuring doorgestuurd krijgen alvorens ik de tekening afwerk en inkleur. Aanpassingen op de schets zijn steeds mogelijk. Wanneer de goedgekeurde schets werd ingekleurd kunnen er helaas geen aanpassingen meer plaatsvinden.

De hoge resolutie afbeelding wordt u digitaal doorgestuurd van zodra het restbedrag gestort werd (u ontvangt hiervoor een nieuwe factuur). Mits toeslag is een A4 of A3 poster op luxe 300G papier mogelijk. Indien je een poster wenst hoor ik dit graag op voorhand zodat ik het formaat van mijn tekening kan aanpassen.

De gemiddelde levertijd bedraagt 3 tot 6 weken.