WERKWIJZE


Leuk! Je hebt interesse in een geïllustreerd familieportret. Daar kan voor gezorgd worden.

Hoe ga ik te werk?

Vertel me wie je op je familieportret wenst. Moeten er huisdieren bij? Met hoeveel zijn jullie? Stuur me enkele foto’s door. Heb je een gezinsfoto? Super! Heb je dat niet, geen probleem! Op basis van meerdere losse foto’s kom ik al een heel eind verder.

Om de verhoudingen te respecteren op mijn tekening vraag ik wel een snelle foto van jullie als gezin naast elkaar of met de kindjes op de arm. Deze hoeft helemaal niet jullie mooiste foto te zijn, ik zorg er wel voor dat jullie allemaal mooi op de illustratie staan en in de “lens” kijken. Je kan deze dus perfect met de zelfontspanner trekken. De juiste verhoudingen aanhouden zorgt ervoor dat de herkenbaarheid van elk gezinslid alleen nog maar groter wordt.

Heb je een favoriet kledingstuk, oorbellen, ketting of andere typerende elementen en wens je die mee te verwerken in de tekening? dat kan allemaal! Vertel het me in je mail en ik zorg ervoor.

Bij interesse in een familieportret illustratie maak ik een voorschotfactuur op. Eens ik de betaling hiervan ontvangen heb begin ik voor jou te tekenen. Je zal eerst een schets ter goedkeuring doorgestuurd krijgen alvorens ik de tekening afwerk en inkleur. Aanpassingen op de schets zijn steeds mogelijk. Wanneer de goedgekeurde schets werd ingekleurd kunnen er helaas geen aanpassingen meer plaatsvinden.

De hoge resolutie afbeelding wordt u digitaal doorgestuurd van zodra het restbedrag gestort werd (u ontvangt hiervoor een nieuwe factuur). Mits toeslag is een A4 of A3 poster op luxe 300G papier mogelijk. Indien je een poster wenst hoor ik dit graag op voorhand zodat ik het formaat van mijn tekening kan aanpassen.

De gemiddelde levertijd bedraagt 3 tot 6 weken.

Werkwijze

Gelegenheidsdrukwerk


1) Heb je een keuze gemaakt?
Kies je voor een kaartje uit de collectie of een ontwerp op maat?
2) Stuur mij een mailtje
Het makkelijkste is dat je contact met me opneemt via mail, of het contactformulier op deze website. Probeer zo volledig mogelijk te zijn in je aanvraag. Vermeld in je onderwerp of je voor een collectiekaartje of voor een kaartje op maat wenst te gaan. Indien je voor een collectiekaartje kiest, vermeld dan het nummer en naam van het kaartje. Op basis van jouw voorkeur kunnen we op 3 manieren te werk gaan. 1) Je stuurt me jouw briefing door via mail. 2) We plannen een fysieke afspraak in, bij mij thuis te Dendermonde. Of 3) we brespreken jouw wensen en mijn werkwijze via videocall. Op basis van dit gesprek maak ik een gedetailleerde offerte op.
3) Samenwerking & betaling
Wanneer je akkoord gaat met de offerte vraag ik een voorschot van €100. Van zodra ik dit voorschot ontvangen heb ga ik aan de slag voor je. Je krijgt een digitale proefdruk van de voorkant van je kaartje. Eens deze goedgekeurd is werk ik verder aan de achterkant (of andere zijden). Een slotfactuur wordt na de bevalling opgemaakt.
4) Voor het geboortedrukwerk. Je kindje is geboren!
Wanneer je kindje geboren is sturen jullie mij een sms (+32 473 74 07 45) met alle informatie en ik stuur het kaartje zo snel mogelijk naar de drukker. Let op! Wees zo duidelijk mogelijk en communiceer de geboortedatum als volgt: dag/maand/jaar.

De levertijd hangt af van het tijdstip van de geboorte. Als jullie kindje ‘s nachts of in de voormiddag geboren wordt, kan het de dag zelf nog gedrukt worden. Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, wordt het kaartje maandag gedrukt.