Over ‘Bo Moments’


‘Bo Moments’ staat voor alle mooie momenten van het leven. Verwachten jullie een kindje? Trouwen jullie? Een speciale verjaardag of jubileum? Een communie? Met ‘Bo Moments’ geef ik al deze mooie momenten vorm. Alles wordt met de hand getekend en er wordt steeds met heel veel zorg naar jullie wensen geluisterd. Samen tot het perfecte resultaat komen en die glimlach op jullie gezicht toveren, daar doe ik het voor.

Ik gaf mijn fulltime job als brandmanager op om te kunnen werken aan deze droom. Zo ging ik mijn passie achterna en dat ga je hopelijk ook voelen in mijn werk.

“Do it with passion or not at all”

Over mij

geboortekaartjes

Mijn naam is Gaëlle. Mama van twee jongens Mattéo en Maxime. 2 energievretertjes die me raar maar waar mijn dagelijkse portie energie geven. Naast mama ben ik ook de vrouw van mijn jeugdliefde, de man die me in mijn zotste projecten steunt.

Mijn passie? Tekenen en ontwerpen. Mijn zotste droom? Een eigen zaak waar ik die passie dagelijks kan uitoefenen. Een droom die werkelijkheid werd.

Naast een passie voor tekenen heb ik ook ééntje voor fotografie en het delen van mooie en minder mooie momenten. Via mijn persoonlijk Instagram account kan je het reilen en zeilen binnen ons gezin volgen. Een zotte bende bijéén, u weze gewaarschuwd ;-).

In het geval dat je er nog niet genoeg van krijgt… Mijn hersenspinsels en comfortfood gerechten kan je ook op mijn blog terugvinden: www.bestkidever.be

Hopelijk tot snel!

Liefs
Gaëlle