Gelegenheidsdrukwerk: Ontwerp + druk geboortekaartjes

geboortekaartje


In functie van jullie wensen en noden stel ik twee formules voor. Op deze manier bied ik een oplossing voor ieders budget.


Formule 1: collectiekaartje

Zag je een leuk ontwerp tussen de collectiekaartjes staan en is dit meteen wat je zoekt? Super! Dan kunnen we hiermee verder. Ook de geboortekaartjes uit de collectie zijn kaartjes die met de hand getekend zijn en die je dus nergens anders zal vinden.

Mogelijke aanpassingen inbegrepen in de prijs:
Alle tekstuele aanpassingen en kleur van de teksten, lettertypes, toevoegen van een eigen tekstje of klein symbooltje (zoals hartje of sterretje).

Een geboortekaartje met enkel de naam in een bepaald lettertype zonder tekening valt onder mijn collectiekaart tarief.

Andere aanpassingen zoals formaat, het combineren van items uit collectiekaartjes, extra tekening… kosten 25 of 50 euro extra.

Je hebt 2 aanpassingsrondes binnen deze formule.

Formule 2: geboortekaartje op maat

Heb je iets specifiek in gedachte? Wil je iets heel persoonlijk in beeld brengen? Of wil je gewoon echt iets van jezelf.

Voor een nieuw, uniek en persoonlijk uitgewerkt verhaal, met de hand getekend opteer je voor een geboortekaartje op maat.

Je hebt 3 aanpassingsrondes binnen deze formule.


AantalFormule 1: collectiekaartjeFormule 2: kaartje op maat
50€213€330
100€230€359
150€269€399
200€294€424
  • Bovenvermelde prijzen zijn inclusief btw, ontwerp en drukkost, rush service en 1 levering (BE of NL)
  • Rush service = voor 12u besteld, zelfde dag gedrukt.
  • Deze prijzen zijn gebaseerd op het meest gebruikelijke A6 formaat, recto verso kleurenbedrukking, luxe structuur papier.
  • Voor andere papiersoorten / formaten: gerecycleerde papiersoorten (ecologische geboortekaartjes), dikkere (kartonnen) kaarten OF voor een speciale afwerking: goudfolie, letterpress, afgeronde hoeken,… maak ik met veel plezier een offerte op maat op.
  • Een geboortekaartje op maat wordt volledig naar wens en speciaal voor jou ontworpen. Achteraf kan deze wel toegevoegd worden aan de collectie geboortekaartjes. Wens je dit liever niet? Dan kan je er voor 25 euro extra een uniek kaartje van maken.

Doopsuiker of bedankjes

Ik help je graag meedenken met het vinden van gepast doopsuiker of bedankjes. Het is ook altijd fijn om met één mooi geheel naar buiten te komen.

Bij mij kan je zowel terecht voor de doopsuiker spulletjes (verpakkingen, suikerbonen, stickers, lintjes, droogbloemen,…) die je achteraf zelf in elkaar knutselt, als voor een afgewerkt totaalconcept waar je zelf niets meer aan hoeft te doen.

Na het bespreken van jullie doopsuiker wensen maak ik een aangepaste offerte. Bij goedkeuring van de offerte volgt er een moodboard van het doopsuikerconcept zodat jullie zich een goed beeld kunnen vormen van het geheel.

Extra’s

Ontwerp extra babyborrelkaartje: €35*
Ontwerp stickers voor doopsuiker en of labels, sluitzegel enveloppen, gepersonaliseerde postzegel: €25*

*offerte druk babyborrelkaartjes of stickers op aanvraag.

geboortekaartje

Voor meer inspiratie verwijs ik je graag door naar mijn Instagram pagina.