Werkwijze

Gelegenheidsdrukwerk


1) Heb je een keuze gemaakt?
Kies je voor een kaartje uit de collectie of een ontwerp op maat?
2) Stuur mij een mailtje
Het makkelijkste is dat je contact met me opneemt via mail, of het contactformulier op deze website. Probeer zo volledig mogelijk te zijn in je aanvraag. Vermeld in je onderwerp of je voor een collectiekaartje of voor een kaartje op maat wenst te gaan. Indien je voor een collectiekaartje kiest, vermeld dan het nummer en naam van het kaartje. Om niets over het hoofd te zien stuur ik je een invuldocumentje door met enkele praktische vragen zodat ik achteraf makkelijk aan de slag kan voor jou.
3) Samenwerking & betaling
Wanneer je akkoord gaat met de offerte vraag ik een voorschot van €75. Van zodra ik dit voorschot ontvangen heb ga ik aan de slag voor je. Je krijgt een digitale proefdruk van de voorkant van je kaartje. Eens deze goedgekeurd is werk ik verder aan de achterkant (of andere zijden). Bij finaal akkoord op de digitale proef wordt de volledige factuur (restbedrag), voor het ontwerp exclusief drukwerk, opgestuurd. Eventuele drukkosten worden na de geboorte gefactureerd.
4) Voor het geboortedrukwerk. Je kindje is geboren!
Wanneer je kindje geboren is sturen jullie mij een sms (+32 473 74 07 45) met alle informatie en ik stuur het kaartje zo snel mogelijk naar de drukker. Let op! Wees zo duidelijk mogelijk en communiceer de geboortedatum als volgt: dag/maand/jaar.

Werk je met je eigen drukker? Dan zorg ik ervoor dat je drukker tijdig de nodige bestanden ontvangt zodat hij de juiste gegevens kan aanpassen bij de geboorte.

De levertijd hangt af van het tijdstip van de geboorte. Als jullie kindje ‘s nachts of in de voormiddag geboren wordt, kan het de dag zelf nog gedrukt worden. Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, wordt het kaartje maandag gedrukt.

Voor drukwerk vanaf 50 euro is de verzending gratis zowel binnen België als Nederland.