Werkwijze

Gelegenheidsdrukwerk


1) Heb je een keuze gemaakt?
Kies je voor een kaartje uit de collectie of een ontwerp op maat?
2) Stuur mij een mailtje
Het makkelijkste is dat je contact met me opneemt via mail, of het contactformulier op deze website. Probeer zo volledig mogelijk te zijn in je aanvraag. Vermeld in je onderwerp of je voor een collectiekaartje of voor een kaartje op maat wenst te gaan. Indien je voor een collectiekaartje kiest, vermeld dan het nummer en naam van het kaartje. Op basis van jouw voorkeur kunnen we op 3 manieren te werk gaan. 1) Je stuurt me jouw briefing door via mail. 2) We plannen een fysieke afspraak in, bij mij thuis te Dendermonde. Of 3) we brespreken jouw wensen en mijn werkwijze via videocall. Op basis van dit gesprek maak ik een gedetailleerde offerte op.
3) Samenwerking & betaling
Wanneer je akkoord gaat met de offerte vraag ik een voorschot van €100. Van zodra ik dit voorschot ontvangen heb ga ik aan de slag voor je. Je krijgt een digitale proefdruk van de voorkant van je kaartje. Eens deze goedgekeurd is werk ik verder aan de achterkant (of andere zijden). Een slotfactuur wordt na de bevalling opgemaakt.
4) Voor het geboortedrukwerk. Je kindje is geboren!
Wanneer je kindje geboren is sturen jullie mij een sms (+32 473 74 07 45) met alle informatie en ik stuur het kaartje zo snel mogelijk naar de drukker. Let op! Wees zo duidelijk mogelijk en communiceer de geboortedatum als volgt: dag/maand/jaar.

De levertijd hangt af van het tijdstip van de geboorte. Als jullie kindje ‘s nachts of in de voormiddag geboren wordt, kan het de dag zelf nog gedrukt worden. Als jullie kindje in het weekend geboren wordt, wordt het kaartje maandag gedrukt.