Geboorte, huwelijk, verjaardag, communie, lentefeest…

Ben jij op zoek naar een uniek ontwerp voor jouw speciale gelegenheid? Jouw mooiste momenten vorm geven, dat is waar ‘Bo Moments’ voor staat. Al mijn ontwerpen worden met de hand getekend en met de grootste zorg aan jouw wensen aangepast.

“Tevreden klanten en mooie momenten nog mooier maken, daar streef ik naar.”

Bij ‘Bo Moments’ is iedereen welkom. Ben je op zoek naar iemand die je alles van A tot Z uit handen neemt? Denk maar aan creatief meedenken, ontwerp, druk, doopsuiker, bedankjes,… dat kan. Zeer graag zelfs! Maar bij ‘Bo Moments’ kan je ook terecht voor enkel het ontwerp of enkel de creatieve uitwerking van je bedankjes. Neem gerust vrijblijvend contact op. De mogelijkheden zijn legio. Ik ontvang jullie met veel plezier te Dendermonde of we kunnen een videocall inplannen om uw wensen en mijn werkwijze te bespreken.

Troeven:

  • maatwerk,
  • met de hand getekend,  
  • persoonlijk contact,
  • uniek,
  • voor ieders budget.

Ontdek de ‘collectiekaartjes’ door op onderstaande button te klikken:

Collectiekaartjes zijn budgetvriendelijke oplossingen voor diegene die toch nog iets speciaal en met de hand getekend willen maar het budget van een ‘op maat gemaakte’ kaart niet wensen te spenderen.

Ontdek meer op Instagram:

{"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"fbtrace_id":"Aj5L4jr9EVVnG58gf3jFB1r"}}