Gelegenheidsdrukwerk

geboortekaartje

Ontwerp prijzen


In functie van jullie wensen en noden stel ik twee formules voor. Op deze manier bied ik een oplossing voor ieders budget.


Formule 1: collectiekaartje

Zag je een leuk ontwerp tussen de collectiekaartjes staan en is dit meteen wat je zoekt? Super! Dan kunnen we hiermee verder.

Ook de collectiekaartjes zijn kaartjes die met de hand getekend zijn en die je dus nergens anders zal vinden.

Voor een kaartje uit de collectie betaal je €135* (ontwerp exclusief drukwerk).

Mogelijke aanpassingen inbegrepen in deze prijs:
Alle tekstuele aanpassingen en kleur van de teksten, lettertype, toevoegen van een eigen tekstje. Andere aanpassingen zoals formaat, het combineren van items uit collectiekaartjes,… kosten 25 of 50 euro extra.

Je hebt 2 aanpassingsrondes binnen deze formule.

Formule 2: kaartje op maat

Heb je iets specifiek in gedachte? Wil je iets heel persoonlijk in beeld brengen? Of wil je gewoon echt iets van jezelf.

Voor een nieuw en persoonlijk uitgewerkt verhaal, met de hand getekend betaal je €265* (ontwerp exclusief drukwerk).

Je hebt 3 aanpassingsrondes binnen deze formule.


Doopsuiker of bedankjes

Ik help je graag meedenken met het vinden van gepast doopsuiker of bedankjes. Hiervoor wordt er telkens een offerte op maat gemaakt.

Extra’s

Ontwerp extra babyborrelkaartje: €25*
Ontwerp stickers voor doopsuiker of sluitzegel enveloppen: €20*

*offerte druk babyborrelkaartjes of stickers op aanvraag.

Wens je een speciale druktechniek of goudfolie toe te voegen aan je drukwerk? Dat kan. Hiervoor maak ik graag een aangepaste offerte op.

geboortekaartje
Richtprijs ontwerp + drukwerk

Alle kaartjes worden standaard, recto/verso op mat papier (340g/m2) gedrukt, A6 postkaart formaat (105mm x 148mm). Dit past in een gewone enveloppe en heeft dus ook maar één postzegel nodig. Als jullie een dubbele kaart of een ander formaat wensen, laat me dit dan zeker tijdig weten.

Wens je meer structuur in je drukwerk ? Dan raad ik je Mohawk papier aan. Zoek je echt iets met dat tikkeltje extra, dan is Multiloft papier iets voor jou. Multiloft is een dikker, karton-achtig papier dat een chique uitstraling heeft. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan.


prijzen ontwerp en druk geboortedrukwerk

*Rushservice inbegrepen in de prijs. Beval je voor 13u op een weekdag, dan wordt uw drukwerk dezelfde dag verwerkt. Wordt jullie kindje in het weekend geboren dan wordt het kaartje op maandag gedrukt. GRATIS levering vanaf €50. Prijzen gebaseerd op standaard A6 kaartje, zie hierboven vermeld. Afwijkingen zijn mogelijk. Deze prijzen zijn louter indicatief. Deze prijzen zijn niet bindend.